Dag 7


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /var/www/ekis.se/public_html/island/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Dag 7

Island aug 2013, Dag 7

Ja, så var sista dagen här och hela dagen kändes lite vemodig. Det var så många fantastiska upplevelser och intryck att bearbeta. Visst var det skönt att åka hem men samtidigt så fanns det ju så otroligt mycket mer att se och uppleva.

Vi packade ihop våra tillhörigheter och fick ställa våra väskor hos ägarna till vårt guesthouse, för att avhämta dem när bussen mot flygplatsen skulle plocka upp oss på kvällen.

Vi åkte sedan helt spontant (vi råkade passera en gratisbuss dit) till det stora köpcentret för att kika i ett par timmar men det var som vilket köpcenter som helst där hemma och i stort sett samma butikskedjor också.

Däremot var butikerna på Laugavegur väldigt udda när det gällde kläder och annat med helt egna stilar. Givetvis finns där ”turistutbudet” med allt krimskrams men också mycket eget ”tänk” vilket var upplyftande att se.

Vi satt också ett par timmar på restaurang ”Uno” igen och samtalade om veckan och tittade på alla våra bilder över några öl och hade det riktigt mysigt då det åter var duggregn ute.

Åt åter en mycket sen lunch på vår Italienska favorit restaurang för att därefter gå vidare till Dillon där vi ville avsluta vårt Islands äventyr. Vilket vi gjorde i skönt sällskap av den underbara personalen och alla andra sköna bargäster.

Vår son Robin summerade där vårt äventyr på ett mycket fint sätt genom att säga följande, ”När jag får familj och barnen blir stora nog att delta och förstå skall jag ta med dem hit och ge dem den upplevelse jag fått denna vecka, för det har varit helt fantastiskt och ett mycket starkt minne för livet”.

Vad gör man mer än skålar, ler och njuter av den värmen och kärleken till äventyret.

Ha det gott därute ni alla. Kanske hör ni av oss om någon nytt fantastisk äventyr uppenbarat sig för oss 😉

Lev ert liv väl, för ingen annan gör det åt er!

Conny, Wiveca, Robin

Bilder

Foton Dag 7

[Not a valid template]

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *