Vår unika resa!

Välkommen till en förhoppningsvis inspirerande resa med oss till Island.

Poängen är inte att du skall resa vår resa, utan att genom vår resa bli inspirerad till att själv besöka detta fantastiska, unika land och dess lika härliga befolkning. Vi har bara skrapat på en lite del av landets alla fantastiska vyer, människor, möten och upplevelser då vår resa sker i den södra delen av Island.

Musiken till bildspelen har jag eller mina barn Robin, Natalie och Jonathan samt hans flickvän Jen gjort i vår lilla hemstudio ”FarOut Music Studio”. Inte till just detta ändamål då de fanns där sedan tidigare men för att vi älskar att hålla på med musik. Förutom Robins ”Centre of the earth” som färdigställdes till hans egna filmsekvenser från vulkanen vi besökte, samt temat till ”Titanic” som är en cover med sång av Natalie.

Ha en inspirerande stund önskar

vi

 

 

 

Conny               Wiveca              Robin

 

 

This entry was posted in Island. Bookmark the permalink.

Comments are closed.